15 Temmuz Şehitleri İlkokulu
Doğukent mah.1210.Sokak.no4 Karaköprü/Şanlıurfa

VİZYON

Eğitim-öğretim faaliyetlerinin paydaşları olan, öğretmen, veli ve öğrencilerin memnun olduğu, sevgi ve saygıya dayanan, paylaşımcı, huzurlu bir ortamda, kendini sürekli yenileyen öğretmenlerle, bütün öğrencilerimizi; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, örf, adet ve geleneklerimize uygun ahlak ve karakterde, başarmayı hedefleyen, çağdaş düşünebilen, sorgulayan, kendine güvenen, sınavlarda başarılı, sportif etkinlikler ve sosyal aktivitelerde faal ilkokul mezunları haline getirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizi, çağımızın gerektirdiği ihtiyaçlar doğrultusunda; sağlıklı ve güvenilir bir ortamda, nitelikli eğitim-öğretim anlayışı çerçevesinde, çağdaş ve bilimsel yöntemlerle; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, bilgiye kendisi ulaşabilen, düşünebilen, sorgulayabilen, eleştirebilen, üretebilen, işbirliği içinde çalışabilen, sosyal aktiviteleri ve sportif faaliyetleri önemseyen bilinçli bireyler olarak geleceğe hazırlamaktır.

Öğretim Şekli :normal

normal

8:30 başlama 14:10 bitiş

ingilizce